Ordrupvej 76B, 2.tv., Charlottenlund

2.595.000 kr

Beskrivelse

Charmerende 65 kvm. midt på Ordrupvej – nyistandsat og med to altaner

Her flytter du ind med bedste beliggenhed på attraktive Ordrupvej med fint butiksmiljø med lækre special butikker i grønne omgivelser – og tæt på Øresund og Dyrehaven. Lejligheden er fuldstændig indflytningsklar med nyt køkken, renoveret bad, loft og el fra 2018.

Nyrenoveret, lys og indbydende stor 2V lejlighed i elegant loft-stil med åbne flader og veludnyttede kvadratmetre. Åben entré med indbygget garderobeskab og direkte adgang til det kæmpe opholdsrum med god plads. Lækkert åbent køkken-alrum med spiseplads og smukt, funktionelt KVIK-køkken holdt i hvidt/sort med SMEG gas-stålkomfur og praktisk indbygget vaskemaskine – og direkte udgang via fløjdøre til ny solrig, vestvendt altan med plads til fire ved ’udebordet’ og udsigt til områdets grønne haver. Desuden stue- og hyggeafdeling med plads til loungesofaen og TV.

Fra stuen skydedøre til godt soveværelse, der har stor skabsvæg og rigtig god plads til dobbeltsengen – ligeledes udgang til mindre altan.

God og veldrevet ejerforening der har stået for altaner og nye vinduer i 2016/17. Til lejligheden hører kælderrum, fælles vaskeri og fælles have.

Her finder du en virkelig velistandsat, skøn og moderne bolig – lige til at flytte ind i og nyde!

#forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Ordrupvej 76B, 2920 Charlottenlund

Dokumenter

  • Salgsopstilling

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.