Prinsesse Alexandrines Alle 23, Charlottenlund

Solgt

Beskrivelse

SJÆLFULD VILLA MED ORIGINALE DETALJER I ÅRSTIDSKVARTERET.

Velkommen til Prinsesse Alexndrines Allé nr 23, et stemningsfyldt nabolag i Årstidskvarteret, midt i Charlottenlunds dejlige bymiljø som forenes med grønne områder og Øresund.

Her, på en naturskøn grund, står denne klassiske villa og charmerer ved første øjekast. Hoveddøren åbner op for en rummelig entré med højt til loftet og flotte, originale gulve, som strækker sig over hele boligen og fører jer fra det ene rum med smukt lysindfald efter det andet. To smukke stuer vender mod vest og smelter sammen med husets hjerte, den store spisestue med høje vægpaneler og dekorerede lofter, som er nøje bevaret siden villaens opførelse i 1905. Her samles familien til hyggelige stunder, imens knitren fra pejsen og køkkenets simrende gryder sætter den helt rigtige stemning i rummet, før familien samles ved middagsbordet. Når vejret tillader det, kan I bevæge jer direkte ud i haven herfra og nyde et skøn og ugenert udeliv. I finder de private gemakker på 1.salen, tre gode værelser af slagsen, det ene med hems, hvor familien må blive enige om, hvem der skal have værelset med egen altan, og hvem der skal have den hyggelige hems med loft til kip, hvor stjernehimlen kan nydes igennem de store vinduer fra sengekanten. 1.salen afsluttes med et flot badeværelse med altanudgang, gulvvarme, bruseafsnit og badekar, som henleder tankerne på en afslappende spa-oplevelse og indbyder til en rolig stund efter en travl dag.

I kælderen er rammerne også gode med flere disponible rum, der for de fleste dog kalder på en total modernisering, men så vil der også være god plads til den kræsne teenager. Vaskerummet er allerede fint moderniseret.

Villaen forener klassisk charme med nutidigt design, og huset er nænsomt istandsat med stor respekt for den originale ejendom, hvilket skaber en helt unik og sjælfuld atmosfære i hjemmet, som man allerede bemærker ved første skridt indenfor.

Mod vest inviterer villaens store teaktræsterrasse til udendørs middage, imens den frodige beplantning danner de helt perfekte rammer for udelivet. Her nydes sommerdagene i fuldstændigt ugenerede rammer, på trods af at at Jærgersborg Allé bare ligger 5 minutter til fods herfra med et hyggeligt cafeliv, spændende butikker og velassorterede dagligvarebutikker. Den nærtliggende Skovgårdsskolen, kan nemt nås på cykel, imens familiens teenagere hurtigt kan komme ind til byen med toget ved Charlottenlund Station, der bare ligger 6 minutters gang herfra. Med en beliggenhed som denne vil I aldrig mangle noget, og hele herligheden forvandles hurtigt til ren idyl, takket være Bernstorff Slotshaves smukke natur og velanlagte stisystemer, som danner den perfekte gå-eller løberute i naturskønne omgivelser.

På Prinsesse Alexandrines Allé nr. 23 går boligdrømmen i opfyldelse!

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Prinsesse Alexandrines Alle 23, 2920 Charlottenlund

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.