Rengevej 5, Store Heddinge

Solgt

Beskrivelse

Drømmer du om et idyllisk landsted i skønne omgivelser? Så er muligheden her!

I den lille hyggelige landsby Renge, ligger denne skønne og velholdte, firlængede ejendom. Man ankommer til ejendommen der ligger smukt med det lille gadekær foran og kører igennem portåbningen ind til den brostensbelagte gårdsplads.

Stuehuset fremstår meget pænt og renoveret med ca. 250 brugbare m2. Her er bl.a. et nyt køkken, flotte store stuer med pejs, skøn hall med trappen til 1. salen, der indeholder store værelser samt badeværelse. I stueplan er der også seperat forældreafdeling med adgang til stort badeværelse og ekstra kontor.

I tilbygningerne er der ligeledes pænt og velholdt – mulighederne er mange og den fine lade giver endvidere mange spændende muligheder.

Ejendommen ligger på en stor, smuk grund med skøn beplantning og mange spændende områder!

Renge er en mindre landsby nær ved Store Heddinge, hvor man har alt hvad man har behov for i dagligdagen i form af skoler, indkøb m.v.

Denne ejendom er en smuk og velholdt ejendom i et idyllisk miljø! Ring og book en fremvisning allerede i dag!

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Rengevej 5, 4660 Store Heddinge

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.