Sankt Pauls Gade 3, 4. th., København K.

Solgt

Beskrivelse

Stilfuld & Charmerende bohéme lejlighed i hjertet af København.

Denne lejlighed er placeret nær Frederiksstaden, på en rolig sidegade til Store Kongens Gade. Placeringen giver en unik mulighed for at bo roligt i på en meget central placering hvor man har både Kgs. Nytorv og Kongens Have inden for gåafstand. 

Lejligheden byder ikke bare på en fantastisk indretning og en god udnyttelse af kvadratmeterne, men er samtidig istandsat i en smagfuld nordisk stil der giver lejligheden en hyggelig bohéme følelse. 
Man træder ind i en mindre entré der leder ind i det charmerende køkken-alrum. Køkkenet er udført i lyse materialer der komplementerer lejligheden og ejendommen. Man træder videre ind i soveværelser der er opbygget med indbyggede skabe bag sengen. Herfra kan man komme videre ind til badeværelset der ligeledes er nyistandsat med lyse, flotte materialer.

Denne lejlighed er om noget en sjælden perle på en perfekt beliggenhed.  

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Sankt Pauls Gade 3, 1313 København K

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.