Skjoldagervej 40, st. th., Gentofte

Solgt

Beskrivelse

83 kvm. høj stue med sydvestvendt altan – i attraktive ”Smakkegårdsbo”

I nydelig gulstensejendom tæt på indkøb i Jægersborg, eller Jægersborg Allé i Charlottenlund og i Lyngby – og fem minutter til hundeluftertur i skønne Bernstorffsparken.

Hele lejligheden emmer stilmæssigt af, at ejeren er arkitekt og har arbejdet sammen med Arne Jacobsen.

Pæn opgang til lejligheden. Stor entré med adgang til alle rum. Rummelig lys stue med med plads til det hele, karnap og udgang til skøn altan med sol det meste af dagen samt store vinduespartier.

Stuen er ensuite med stor spisestue og endnu et stort vindue der trækker lyset ind, og hvor der er plads til det det lange spisebord. Soveværelse vendt mod gårdhaven. Enkelt, petroleumsgrønt Svanekøkken med stålbordplade – her er god stemning, bord- og opbevaringsplads. Fint hvidt flisebadeværelse med separat opmuret brueniche, terazzo på gulvet og indbyggede overskabe til toiletsager.

Velfungerende stor ejerforening med grønne, velholdte fællesarealer, fællesvaskeri og tørrerum, kælderrum tilhørende lejligheden samt cykelkælder.

Virkelig god bolig perfekt til parret eller den voksne single, der ønsker en skøn, funktionel bolig og godt med plads.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Skjoldagervej 40, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.