Skovvej 6, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Totalrenoveret luksus ejendom med 544 etagemeter + 74 m2 garage udbydes nu til salg. Villa Bernstorff er en superflot funkis villa med alt det som den kræsne og bevidste køber vil sætte pris på.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen og man nyder fordel af at være fuldstændig ugeneret i forhold til naboer og trafik på vejen. Ejendommen byder indenfor til en stor 3,7 m højloftet hall hvorfra der er view/adgang til alle boligens etager. Boligens stueplan indeholder en stor flot dagligstue med den store gennemgående Faber pejs som kan ses fra både hall’en og stuen. Fra stuen er der adgang til den store vestvendte terrasse. Herfra sidder man og skuer ud over den ca. 500 m2 store have som er anlagt således at den automatiske græsslåmaskine klarer det praktiske. Stueplanet indeholder ligeledes en stor spisestue med udgang til det flotte og ugenerede gårdmiljø med sol hele dagen.

Det store spisekøkken er et Hanstholm køkken, og opført i sortbejdset finér og med flotte bordplader i rustfri stål. Køkkenet har også udgang til den store gårdhave. Det flotte 200 m2 gårdmiljø er fuldstændigt ugeneret i forhold til naboer og indeholder blandt andet en stor nedsænket ude-spa og hyggeligt anlagt siddepladsser. Ca. 100 m2 af arealet er anlagt med nordamerikansk cypres træ som er liggende på betonstøbt underlag. Stueplanets gæstetoilet er beliggende ude ved indgangspartiet.

Alle husets etager er anlagt med flotte gulve i italienske klinker/fliser med separat gulvvarme i alle rum. Med fokus på indeklimaet har sælger installeret ventilation via Genvex krydsvarmeveksler.

På husets 1. sal er der 3 værelser, som alle har udgang til vestvendt balkon, et flot gæstebadeværelse med brus, og et master soveværelse med separat walk-in closet på ca. 10 m2. Fra det store soveværelse er der udgang til både øst- og vestvendt balkon. Tilknyttet det store soveværelse hører der også et stort badeværelse med både nedsænket badekar og separat brusebad. Badeværelset har udgang til balkon og trappe ned til gårdmiljøjet.

I kælderen er der endnu en gang en understregning af huset gennemgribende istandsættelse, Her er ekstra funderet og isoleret og anlagt dræn rundt om huset. Samtidig med at der også er anlagt indvendigt dræn, bare for at være sikker på en helt tør kælder. I hele underetagen er der 2,4 meters loftshøjde og arealerne indeholder blandt andet, et storrum på ca. 100 m2 med plads til træningsudstyr eller luksus hyggearealer. Herfra er der adgang til dagligstuen og gårdmiljøet. Samtidig er der både fyrrum, teknikrum og et arbejdsrum/værksted, med udgang til haven, flot sauna opført i 100% knastfri asp med bøgetræsbænke. Der er også anlagt et flot lyst badeværelse med brus i forbindelse med træningsrummet og saunaen. Sidst men ikke mindst er der stor vaskekælder med vareelevator og vasketøjsskat fra både stueplan og 1 sal.

Den dobbelte garage er med el-port, samt rigeligt med ekstra afsætningsplads. Ventilationen af bygningen er forbundet med hovedejendommens og sikrer et behageligt og fugtfrit klima.

Ejendommen har så mange forbedringer og finesser der kun kan redegøres for ved en fremvisning – så kontakt os og lav en aftale om besigtigelse.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Skovvej 6, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.