Søager 16, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

220 etagemeter – Skøn 50’er bolig i flere gode plan.

God villa fra 1950, pudset i smuk rød terrakotta. Her er flere forskudte og praktiske plan, der gør boligen ideel til børnefamilien, der ønsker lys og luft og gode kvadratmetre. Dejlig beliggenhed i Vangede på grænsen til Gentofte med gode skoler, indkøbsmuligheder og løbeture ved Gentofte Sø.Her kommer du til at bo centralt, tæt på offentlig transport – og med kun 15 minutter til København i bil.

Entré med god plads til overtøjet og opbevaring i det store skabsmodul. Indgang til værelse der i dag bruges som kontor. Herfra adgang til køkken og stue der står i åben forbindelse. Det dejlige lyse køkken fungerer som hjertet i boligen, der som en udsigtspost har udsigt til både have, stue, terrasse og opgang til 1. salen. Køkkenet er holdt i hvidt og gråt med god bordplads og masser af opbevaring. Alle hårde hvidevarer er holdt i stål. Dejlig stor stue med panoramavinduer med udsigt til alt det grønne – her skaber den opmurede pejs for endevæggen både stemning og varme i den mørke tid. Fra stuen udgang til dejlig terrasse.

1.salen består af tre gode værelse, hvor af det ene pt. bruges til walk-in closet. Fint lyst og lysegrå karbadeværelse med hvid sanitet og vindue. I gangen er der en praktisk skabsvæk samt udgang til en lang, smal altan med udhæng, hvor familiens dyner kan luftes. I første del af underetagen ligger der endnu et badeværelse med brus samt et kæmpe stort, skønt rum med flisegulv, der er anvendeligt til teenager, gæsterum eller hobbyrum (ikke godkendt til beboelse). Fra rummet er der dobbelte døre med udgang til terrassen. Et par skridt videre ned i kælderplan finder du kæmpe vaskerum med masser af praktisk skabsvæg og udgang til haven. Her finder du også en lækker vinkælder til samlingen samt yderligere tre disponible rum samt fordelingsgang med skabe til opbevaring.

Skøn solrig sydvestvendt have med flisesti rundt om huset og dejlig terrasse. Her er der masser af græs, træer og horisont. Dejlig indkørsel og godt udhus til cykler og haveudstyr mv.

Her får du 220 utroligt velindrettede etagementer, hvor der er plads og rum til børnefamilien med masser af "leben og grej".

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Søager 16, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.