Sølvgade 91, 4.th. København K.

Solgt

Beskrivelse

Charmerende & stilfuld lejlighed med stor altan!

Det er sjældent at man finder en så velindrettet lejlighed, der samtidig har en kæmpe vinkelaltan med udgang fra spisestuen, hvor der er mere plads end på de fleste altaner i byen.
Lejligheden er en klassisk herskabslejlighed der er smagfuldt istandsat og byder på mange indretningsmuligheder. Man træder ind i en god fordelingsentré, hvorfra der er adgang til lejlighedens nydelige og lyse køkken. Ved siden af køkkenet er det klassiske badeværelse med originale terrazzogulve. Der er 2 gode stuer énsuite mod gaden, hvoraf den ene med fordel kan benyttes til værelse eller kontor. Fra den éne stue kommer man videre til spisestuen i midten af lejligheden. Fra spisestuen er der udgang til den store vestvendte altan hvor der er plads til at man kan sidde og spise der. Bagerst i lejligheden er der et godt soveværelse med indbyggede skabe. 

Hele lejligheden fremstår utrolig flot, velholdt og er absolut et besøg værd. 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Sølvgade 91, 1307 København K

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.