Sønderengen 26, Dyssegård

Solgt

Beskrivelse

Smuk delvist nyopført villa på overskuelig grund i det attraktive Dyssegård tæt på gode skoler, indkøb og grønne områder i Dyssegårdsparken samt transportforbindelser.

Ejendommen er beliggende på 605 m2 stor grund og er, med de 221 veludnyttede etagemeter (heraf 151 m2 godkendt til bolig), ideel for børnefamilien, der vil have en flot indflytningsklar villa i "den helt rigtige stil" med gulvvarme fra kælder til kvist og opført i kvalitetsmaterialer.

Flot entre med adgang til brusebadeværelse og toilet. Fra entreen er der direkte adgang til husets øvrige stueplan, som rummer stort indbydende køkken-/alrum, stue samt værelse/kontor. Hele stueplanet oser af stil, og hvis du er til småsprossede vinduer, sildebensparketgulve i eg, indbyggede reoler samt minimalistisk design af køkken og bad, så er du ikke gået galt i byen her…

I køkken/-alrummet er der plads til hele den store familie, og herfra kan du gå ud på den store sydvendte terrasse, hvorfra der er kig til haven. Stuen byder på smart indbygget reol, hvor der også er plads til fladskærms TV?et. Kontoret/værelset kan anvendes til mange formål, her kan ungerne lave deres lektier, eller du kan måske arbejde hjemmefra og alligevel være tæt på den øvrige familie.

Førstesalen byder på tre gode soveværelser, heraf det ene med walk in closet samt endnu et brusebadeværelse.

Kælderen er superflot og har separat indgang, ekstra køkken, badeværelse samt yderligere to disponible rum. Her er gulvvarme, epoxygulve og ca. 2 meter i loftshøjden.

Alt er nyt på ejendommen fra stueplan og opefter. Kælderen er renoveret.

Udenfor er der plads til leg, og alligevel ikke for meget at holde. Stort nyopført redskabsskur.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Sønderengen 26, 2870 Dyssegård

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.