Sønderengen 95B, Dyssegård

Solgt

Beskrivelse

På god beliggenhed i det eftertragtede Dyssegård, tæt på Dyssegårdsparken, Dyssegårds S togs station samt Dyssegårdsskolen finder I denne villa fra 1934.

Villaen er beliggende på 600 m2 grund med solrig have.

Her har i muligheden for at sætte jeres eget præg eller bygge nyt hus alt efter jeres temperament. Huset står i dag forholdsvis originalt med mange charmerende detaljer.

Parker bilen i indkørslen. Pæn overdækket indgang til entre, hvorfra der er trappe til 1. salen. Gæstetoilet. Stueplan er indrettet med stor stue med brændeovn samt indbygget udestue, hvorfra der er adgang til haven. Derudover ældre køkken (som ligger opad stuen, hvorfor køkken-/alrum er muligt). I stueplan finder I endvidere bryggers samt  værelse.

Første salen byder på 2 værelser samt stort ældre brusebadeværelse. Fra det ene værelse er der udgang til sydvendt terrasse.

Huset er opført i gule mursten, har rødt tegltag, plankegulve samt pudsede lofter og har været bopæl for sælger i mange år, men søger nu ny familie.

Såfremt I ønsker at bygge nyt kan I bygge 150 m2 bolig i et eller halvandet plan. Ejendomsmægler har indhentet prisoverslag på dette. Kontakt mægler for nærmere information.

Lever drømmen her? 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Sønderengen 95B, 2870 Dyssegård

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.