Søndre Strandvej 103, Dragør

Solgt

Beskrivelse

Lidt tilbagetrukket fra Søndre Strandvej ligger dette spændende og anderledes rækkehus. Opført af NCC i 2004  og tegnet af  arkitektfirmaet Boldsen og Holm. Her finder du en fantastisk udsigt over det fredede Hvidtjørneareal og Øresund. Om aftenen med Stevns fyr i horisonten.

Huset er opført i gule brændte mursten og med hårdttræs  vinduer og  døre. Mod øst kommer du ind i en lille gårdhave med adgangen til entre med masser af skabsplads, to gode mindre værelser på ca. 7 m2 samt et pænt brusebadeværelse m toilet.  I stueetagen er der også et stort køkkenalrum  på 25 m2 med udgang til  gårdhaven mod øst og terrassen mod vest.                                                                 Fra spiseplads en er der frit udsyn til de fredede arealer og  Øresund.

Første-salen byder på en stor stue med pejs ,loft i kip og udgang til  stor sydvestvendt altan med et fantastisk view mod Øresund.           Derudover et pænt stort soveværelse med god skabsplads samt  adgang til eget badeværelse med brus samt vaskemaskine og tørretumbler.

Huset er særdeles velholdt  og nærmest indflytningsklart – bemærk meget flot tilstandsrapport.

Rækkehuset er et af i alt 21 huse i grundejerforeningen ”Strandkanten” . Til hvert rækkehus hører en carport med  lille redskabsskur samt en extra holdeplads.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Søndre Strandvej 103, 2791 Dragør

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.