Sognegrænsen 4, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Nyere indflytningsklar villa fra 2007 – til børnefamilien eller de pladskrævende

 142 kvm. dejligt Lind & Risør hus i godt centralt kvarter i Vangede, tæt på indkøb og Nymosens grønne omgivelser.

 Lille entré med adgang til husets hjerte, det store køkken alrum hvor familien har godt med plads til det store spisebord og alle gæsterne. Herfra er der udgang til stor vinkelterrasse, der giver læ og hygge. Det pæne og praktiske U-formede køkken i hvidt og stål har masser af skabsplads, lækkert amerikanerkøleskab i stål og udsigt til vendepladsen. 

Fra alrummet dobbelte døre til den store, lyse og højloftede stue med fantastisk lysindfald fra de kæmpe vinduer – her er man næsten uden for, når man hygger sig inde. Forældreafdeling med stort master bedroom og indbyggede skabe samt  eget brusebadeværelse.

Fordelingsgang med adgang til husets resterende rum. Skønt bryggers med vask, vaskemaskine, tørretumbler og god bordplads til vasketøjet, her er der også udgang til forhaven. Tre rigtig gode værelser til børnene eller kontor.  Desuden pænt hvidt brusebadeværelse.

Huset opvarmes med naturgas og har gulvvarme overalt. Bemærk de lave anvendelsesudgifter.

Carport og udhus integreret under husets tag.

Dejlig nem og godt anlagt have på 700 kvm. med masser af plæne, sol og luft.

Lever drømmen her ? 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Sognegrænsen 4, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.