Sognevej 50, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Drømmen om et selvforsynende hus med minimal vedligeholdelse starter her!

Fantastisk flot villa opført i 2012 udbydes til salg i Gentofte. Huset er tegnet af arkitekt Frederik Bauer i samråd med sælger. Boligen er ideel til den store familie, der ikke selv ønsker at istandsætte. Huset er indflytningsklart og opført i gode kvalitetsmaterialer – herunder flotte plankegulve (kernerøget eg) fra Trækompagniet, Grohe armaturer, 4 lags Amanda termovinduer og meget mere. 

Den flotte ejendom er opført i vedligeholdelsesfrit økologisk akacietræ med tagpap tag. Boligen byder indenfor i entreen, der fungerer som bindeled for hele underetagen med et flot kig ned til køkkenalrummet. Fra entreen er der adgang til det store bryggers med rigelig opbevaringsplads samt vaskemaskine og tørretumbler. Det lyse gæstebadeværelse med brus ligger meget belejligt overfor det 12 m2 store værelse, der er oplagt som gæsteværelse eller kontor. Det store køkkenalrum er perfekt planlagt med god arbejdsplads og plads til det store familiebord, der vil fungere perfekt som samlingsplads for hyggelige aftener og festlige stunder. Fra alrummet er der en fantastisk mulighed for at åbne 8-fags foldedøren således alrummet smelter sammen med den store vestvendte terassse. Stuen ligger i forlængelse af alrummet og har også udgang til sydvendt terrasse. Den store flotte træterrasse er perfekt planlagt rundt om huset og giver god mulighed for at følge solens gang i løbet af dagen.

Fra alrummet er der anlagt en trappe til 1 salens repos/hems (ikke godkendt beboelse). Her er der god mulighed for at etablere et legerum til børnene eller fjernsynstue. 1 salen er indrettet med fokus på den store familie – her er pt 2 børneværelser og et stort soveværelse med eget walk-in closet. Soveværelset er designet således at man kan dele det op til 2 separate værelser, såfremt der er behov for dette. Badeværelset er ideelt til familien med både kar og brus så alle kan få opfyldt deres behov.

Der er masser af integreret opbevaringsplads i hele huset i form af walk-in closet (soveværelse), viktualierum (custommade hylder), walk-in skab (kontor, custommade hylder), garderobe, indbyggede skabe, loftsrum og 2 meget rummelige udendørs skure. 

Den store have fremstår velanlagt med terasser til såvel morgen-, middags- og aftensol.

Området byder på alt fra stille gåture i Gammelmosen eller Nymosens skønne natur, institutioner i gåafstand, eftertragtede skoler i form af Busses Privatskole eller Bakkegårdsskolen, indkøb på Vangede Bygade er kun 5 minutter væk og ikke mindst – gåafstand til kildebakken Station.

Ring endelig hvis der er spørgsmål til denne perle af en ejendom eller ønske om fremvisning

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Sognevej 50, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.