Solvej 5, 2. tv., Frederiksberg

Solgt

Beskrivelse

ALTAN PÅ VEJ!

Lys og flot herskabslejlighed på en attraktiv placering.

På en lille stikvej til Howitzvej, nær Frederiksberg Centret og Frederiksberg Have, finder man denne smukke og klassiske herskabslejlighed. Ejendommen fremstår som en klassisk ejendom med karnapper og flot udsmykning. Placeringen bliver ikke meget bedre – her er man på en rolig placering, samtidig med at man er tæt på indkøb og transport.

Lejligheden er en klassisk herskabslejlighed med højt til loftet og flotte plankegulve. Man træder ind i en stor entré med et indbygget skab og adgang til et lille depotrum. 2 dejlige stuer hvor den ene har en flot karnap der giver masser af lys. Stort badeværelse med vaskemaskine. Nydeligt, lyst køkken i flotte materialer. Derudover er der et stort soveværelse hvor der er planlagt udgang til altan.

Altan:

Ejerforeningen har vedtaget et altanprojekt som forventes igangsat i løbet af 2019. Foreningen mangler endelig godkendelse, men denne forventes at være på plads primo 2019. Altanen vil komme med udgang fra soveværelset. Altanen er endnu ikke betalt men køber skal forvente en udgift på mellem 150-200.000 kr. herfor.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Solvej 5, 2000 Frederiksberg

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.