Stolelyngen 7, Allerød

7.125.000 kr

Beskrivelse

MAGELØS VILLA MED SANS FOR DETALJEN – PERFEKT BELIGGENDE I ALLERØD!

Hist hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus så smukt. På en af Allerøds ubetinget bedste adresser får du Vangehuset – en stråtækt perle af en villa, der med vinranker på terrassen og de smukkeste romantiske detaljer er intet mindre end et digt værdigt.

Vi befinder os på Stolelyngen 7, hvor det landlige idyl skinner stærkt igennem på trods af at Allerøds fristelser findes i kort afstand. Stolelyngen er en stilfærdig, blind vej med et ekseptionelt godt naboskab, hvor ingen er blege for at hjælpe med at tømme hinandens postkasser i ferieperioder eller slå græsset hvis havetraktoren strejker. Rolige stisystemer leder trygt børnene hen til den prisvindende Ravnsholtskole og gode både børnehaver og vuggestuer, og skal indkøbene overstås er der ikke mere end en kort cykeltur til centrum af Allerød.

Vangehuset har prydet adressen siden 1870, og det er derfor ikke en overraskelse at det ved første øjekast er som om man er havnet midt i en Morten Korch-film. Trods sine mange år på bagen er villaen fyldt til randen med moderne løsninger i utroligt høj kvalitet, og alt er løbende blevet vedligeholdt og står nu og funkler i solen. Blandt andet er facaden nymalet , vinduerne er delvist skiftet til termoruder og der er  jordvarmeanlæg fra 2015, for- og baghave har fået en overhaling, og taget er delvist nyrenoveret og resten er flot vedligeholdt. Ejendommen ligger på en meget idyllisk naturgrund med 3600 m2 helt uforstyrret og parklignende have, fuld af solbeskinnede hyggekroge og gemmesteder. Desuden har man en forrygende garage med fire originale hestestalde, der alle er velholdte. 

Man bliver ikke skuffet når man træder indenfor. De 397 m2 etageareal (heraf godkendt 286 m2) fordeler sig på hele to huse i to plan forbundet af en fuldstændig mageløs overdækket terrasse. Planløsningen gør det muligt for flere generationer at samles under samme tag, eller bare at have en teenageafdeling udover det sædvanlige. I begge huse er der helt nye Vordingborgkøkkener fra 2016 med speciallavede bordplader der opfordrer til at tage grydeskeen i hånden og fremtrylle ekstravagante måltider til familien. Overalt mødes man af store rum fulde af skønne, gamle detaljer, der blandt andet ses i de fritliggende spær, og de specielt formede vinduer er prikken over i’et i en forvejen helt forrygende ejendom.

Vi er blæst bagover af ejendommens fuldkomne charme, og hvis du er blevet bare den mindste smule forelsket anbefaler vi på det kraftigste at du kommer forbi til en fremvisning. Her har man i den grad en bolig der bør opleves!

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Plantegning #5

Plantegning #6

Beliggenhed

Stolelyngen 7, 3450 Allerød

Dokumenter

  • Salgsopstilling
  • Energimærke - Bygning 1A 04.06.18
  • El-rapport 28.05.18
  • Tilstandsrapport 01.06.18
  • Energimærke - Bygning 2B 04.06.18

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.