Storkebakken 17, København NV

5.885.000 kr
Åbent hus: Søndag 24/11 12:30-12:50

Beskrivelse

Fantastisk stilfuld bungalow på 196 etagemeter. Total istandsat med mange flotte detaljer i det charmerende og eftertragtet kvarter ved Utterslev Mose

På et af Københavns højeste punkter og med 1. klasses udsigt til Utterslev Mose, finder man denne stilfulde og elegante bungalow fra 1934. Med kun 6 km og i cykelafstand til Rådhuspladsen og på en stille lille villavej, går natur og by op i et med denne sjældne og centrale beliggenhed.

Moserne ved Utterslev danner de smukkeste rammer for lange gå eller løbeture. Offentlig transport og indkøb findes lige om hjørnet. Utterslev Skole og børnehaver ligger i gåafstand, hvilket gør det ideelt for børnefamilien.

Huset er overalt gennemført i den samme stil og farver, der giver et elegant udtryk og den røde tråd.

Fra husets entre bliver man budt velkommen i den hyggelige møblerbare entré med elegant New Yorker-væg med kig til køkkenet. Køkkenet er istandsat i 2018 og er holdt i sort og stål i gode materialer. Det smukke sorte epoxy gulv giver sammen med de matsorte låger, et både elegant og råt look. Der er kræset for detaljerne med udtag til højttalere, stik med usb og Le Gras lamper.

Køkkenet er placeret mod vinkelstuens spiseafdeling med spisebord og en miljøvenlig brændeovn. I den skønne store stue er der plads til loungesofaen, planter og hyggekroge – og gennem panoramavinduerne, er der en imponerende grøn udsigt over mosen med Københavns nok smukkeste solnedgange. Fra stue er der adgang til et soveværelse med terrassedør ud til den højtliggende balkonterasse. Her er både plads til loungesofa, grill og drinks i aftensolen.

I stueplan finder man endnu et stort værelse, der i dag er indrettet som kontor med hjørnevindue, der sikrer et godt lysindfald i rummet. Herfra er der adgang til det flotte badeværelse som er holdt i mørke og naturfarvet fliser samt glas bruseniche og Philip Starck badekar. Fra entre er der desuden et ekstra lille gæstetoilet.

Sidst, men ikke mindst er der en højloftet underetage/kælder, hvor man bydes velkommen med lyse klinker og god pladsudnyttelse med stort bryggers med vaskemaskine, tørretumbler, skabe og arbejdsbord. Stort soveværelse/TV-rum til teenageren med masser af skabsplads. Derudover to fine værelser med sorte klinker, gulvvarme og skabe.

Haven er meget velholdt og byder på et super hyggeligt lounge/udemiljø foran huset, hvor morgensolen kan nydes i flere timer. Flere terrasser rundt om huset og et smukt sort orangeri, der smagfuldt er bygget på huset. Her er der mulighed for at udleve alle de grønne havedrømme – og plads nok til endnu en hyggelig siddekrog!

Huset og haven bindes smukt sammen med den 180 kvm. nyere flisebelægning. Alt i alt er det et hus med mange muligheder og plads til hele familen.

Her kan den moderne familie fra byen rykke direkte ind i en helt igennem tjekket bolig, med mange lækre og gennemtænkte detaljer.

Skal opleves!

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Storkebakken 17, 2400 København NV

Dokumenter

  • Tingbogsattest
  • Tilstandsrapport - Husinfo+
  • Tilstandsrapport 07.09.2019
  • Salgsopstilling
  • Energimærke 24.10.2012
  • Elrapport 03.09.2019

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.