Storkebakken 17, København NV

5.985.000 kr
Åbent hus: Søndag 22/9 13:00-13:20

Beskrivelse

Fantastisk stilfuld bungalow – Total istandsat med mange flotte detaljer ved smukke Utterslev mose – 196 etagemeter

På et af Københavns højeste punkter finder man denne stilfulde og elegante bungalow fra 1934 med moseudkig. Med kun 6 km til Rådhuspladsen og på en fin lille villavej, går natur og by op i et med denne sjældne og centrale beliggenhed.

Huset er overalt gennemført i den samme stil og farver der giver et elegant udtryk og den røde tråd.

Fra husets entre bliver man budt velkommen i den hyggelige møblerbare entré med elegant New Yorker-væg med kig til køkkenet. Køkkenet er istandsat i 2018 og er holdt i sort og stål i gode materialer. Det smukke sorte epoxy gulv giver sammen med de matsorte låger, et både elegant og råt look. Der er kræset for detaljerne med udtag til højttalere, stik med usb og Le Gras lamper.

Køkkenet er placeret mod vinkelstuens spiseafdeling med spisebord og en miljøvenlig brændeovn. I den skønne store stue er der plads til loungesofaen, planter og hyggekroge – og gennem panoramavinduerne, er der en imponerende grøn udsigt over mosen med Københavns nok smukkeste solnedgange. Fra stue er der adgang til et soveværelse med terrassedør ud til den højtliggende balkonterasse. Her er både plads til loungesofa, grill og drinks i aftensolen.

I stueplan finder man endnu et stort værelse, der i dag er indrettet som kontor med hjørnevindue, der sikrer et godt lysindfald i rummet. Herfra er der adgang til det flotte badeværelse som er holdt i mørke og naturfarvet fliser samt glas bruseniche og Philip Starck badekar. Fra entre er der desuden et ekstra lille gæstetoilet.

Sidst, men ikke mindst er der en højloftet underetage/kælder, hvor man bydes velkommen med lyse klinker og god pladsudnyttelse med stort bryggers med vaskemaskine, tørretumbler, skabe og arbejdsbord. Stort soveværelse/TV-rum til teenageren med masser af skabsplads. Derudover to fine værelser med sorte klinker, gulvvarme og skabe.

Haven er meget velholdt og byder på et super hyggeligt lounge/udemiljø foran huset, hvor morgensolen kan nydes i flere timer. Flere terrasser rundt om huset og et smukt sort orangeri, der smagfuldt er bygget på huset. Her er der mulighed for at udleve alle de grønne havedrømme – og plads nok til endnu en hyggelig siddekrog!

Huset og haven bindes smukt sammen med den 180 kvm. nyere flisebelægning.

Her kan den moderne familie fra byen rykke direkte ind i en helt igennem tjekket bolig, med mange lækre og gennemtænkte detaljer. Skal opleves!

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Storkebakken 17, 2400 København NV

Dokumenter

  • Tingbogsattest
  • Tilstandsrapport - Husinfo+
  • Tilstandsrapport 07.09.2019
  • Salgsopstilling
  • Energimærke 24.10.2012
  • Elrapport 03.09.2019

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.