Strandvejen 123A, st. tv., Hellerup

9.995.000 kr

Beskrivelse

Eksklusiv og lys lejlighed i 2 plan centralt i Hellerup på i alt 221 gode etagemeter!

Er drømmen en lys, velholdt og smukt moderniseret lejlighed med egen have, der minder om et rækkehus, så må du ikke lade denne mulighed gå forbi.

Lejligheden er centralt beliggende i Hellerup, hvor man nemt og hurtigt kan komme både ind- og ud af byen. Man drejer ind på ejendommens parkeringsplads der er forbeholdt ejendommens beboere, hvor der til lejligheden hører to parkeringspladser (ikke fast afmærkede pladser). Derudover er der fri gæsteparkering med parkeringstilladelse.

Man går et par trin op af trappen i den store opgang og ind af døren til lejligheden. Med det samme fornemmer man lyset der gennemstrømmer lejligheden fra 3 sider. Lejlighedens hjerte er det store køkken-alrum der ligger i forbindelse med stuen og skaber nogle fantastiske rum til hverdagen. For enden af gangen er der adgang til et gæstettoilet, samt et soveværelse med indbyggede skabe der vender mod haven. Derudover er der et stort og lyst badeværelse med dobbelt bruseniche, der matcher stilen på resten af lejligheden. Endvidere et godt gæsteværelse der lige som soveværelset, har indbyggede skabe.

Ved stuen er der en stilren glas-karnap som er oplagt til kontor e.l. Fra stuen er der via en massiv egetræstrappe adgang til lejlighedens underetage, som indeholder et godt rum med udgang til haven. Derudover er der yderligere et rum, samt et stort walk-in closet, med dobbelt indbyggede skabe

Haven er et helt kapitel for sig. Man træder fra stuen ud mod en flot have med niveau opdelt terrasse, som leder ned til den smukt anlagte have, der med sine lige linjer, komplementerer lejlighedens stringente stil og stemning. Her er der lounge-stemning og plads til den store familie eller fest.

Lejligheden er løbende vedligeholdt og istandsat og fremstår næsten som en ny bolig. Èn ting er alt hvad man kan se med det blotte øje, men der er mange ting der er med til at gøre en forskel for denne lejlighed; Der er foretaget en komplet udskiftning af varmesystemet i hele lejligheden således, at det kan styres præcist fra en smartphone. I samme forbindelse er der lavet nyt undergulv og lagt et smukt egetræs gulv.
Ejerforeningen er veldrevet. Der er udarbejdet en vedligeholdelsesplan og ejerforeningen er vel konsolideret.

Denne lejlighed er noget ud over det sædvanlige med central beliggenhed ved Tuborg Havn, Waterfront, samt Øresund. Derudover gå-af stand til indkøb, offentlig transport, samt hurtig tilkørsel til motorvej. En unik mulighed for, at erhverve en istandsat lejlighed i 2 plan med en fantastisk have, hvor vedligeholdelsen de kommende år er minimal.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Strandvejen 123A, 2900 Hellerup

Dokumenter

  • Salgsopstilling
  • Brochure - Strandvejen 123A, st.tv.
  • Energimærke 17.10.10

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.