Tesdorpfsvej 48E, Frederiksberg

Solgt

Beskrivelse

Flot, klassisk murermestervilla centralt beliggende på Frederiksberg!

Denne smukke og klassiske villa er beliggende på en lille lukket og børnevenlig stikvej væk fra Tesdorfpsvej, hvor der er opført 4 næsten identiske huse. Villaen er opført i 1929 i røde mursten, rødt tegltag og tilhørende garage, som dog er i mindre god stand.

Huset fremtræder charmerende i ”den helt rigtige stil” med sildebens egetræsparket i stueplan og plankegulve på 1. sal, stuklofter, fyldningsdøre, små sprossede vinduer (udskiftet til termo, undtagen i kælder).

Huset er blevet moderniseret med bl.a. stort spisekøkken fra Kvänum med kvalitets hårde hvidevarer fra Smeg og Gaggenau. Fra køkkenet er der udgang til en dejlig vestvendt terrasse, hvor hvidvinen kan nydes mens ungerne leger på den lukkede villavej eller i haven. I stueplan finder I desuden stor rummelig entre med indbyggede skabe, stor vinkelstue med pejs samt udgang til terrassen. Pænt badeværelse med gulvvarme, badekar samt bruseniche. 1. salen byder på tre gode værelser samt ældre badeværelse med badekar. Mastersoveværelset er med indbyggede skabe og med udgang til stor anvendelig terrasse, hvor I kan nyde solnedgangen mens ungerne sover.

2. salen er udnyttet og byder på et stort disp. rum (ikke godkendt til beboelse) med vinduer, el og radiator – ideelt som gæsterum eller play room til ungerne.

Kælderen er tør og højloftet (2,01 m) og byder på flere disponible rum, bryggers og værksted.

En charmerende villa på god beliggenhed i det helt rigtige stil – i alt ca. 250 etagemeter inkl. 2. salen.

#forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Tesdorpfsvej 48E, 2000 Frederiksberg

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.