Tisvildesvinget 5, Tisvildeleje

4.695.000 kr

Beskrivelse

Luksussommerhus med indendørs pool, spabad, sauna, aktivitetsrum og super lejeindtægt.

I dette luksushus er man sikret en sjov ferie året rundt – også selvom vejret ude ikke viser sig fra den bedste side. Luksushuset har nemlig sit eget "badeland" med boblebad, sauna og swimmingpool med rutsjebane.

Det er sjældent man finder huse på denne størrelse i Tisvildeleje – her er nemlig plads til 16 personer.

Huset ligger på en 2.123 m2 stor grund, i det fantastiske Tisvildeleje som i dag er et af de mest eftertragtede steder i Nordsjælland. Om sommeren er der en fantastisk stemning og oplevelserne står i kø, uanset om man vil en tur på stranden, nyde ferieby-stemningen eller tage til ”Musik i Lejet”.

Huset indeholder en entré, stort køkken-alrum med udgang til en delvist overdækket terrasse. Aktivitetsrum med poolbord. Hele 6 værelser samt en hems og 3 badeværelser.

Huset opvarmes med jordvarme og egner sig særdeles godt til udlejningsejendom – der er en dokumenteret lejeindtægt på over kr. 340.000 i de seneste 3 år.

Kontakt mægler for nærmere info herom.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Tisvildesvinget 5, 3220 Tisvildeleje

Dokumenter

  • Salgsopstilling

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.