Tranegårdsvej 102, Hellerup

Solgt

Beskrivelse

Halv dobbeltvilla 140 kvm – klassisk og charmerende i Hellerup

Virkelig skøn bolig i Hellerup lige ved Bernstorffsvej og Bernstorffsvej station og tæt på Strandvejens mange skønne fristelser, skoler og grønne områder.

140 kvm. bolig i smuk og klassisk rødstens dobbeltvilla med bindingsværk beliggende på en hyggelig og overkommelig grund på 352 kvm. Ejendommen fra 1930 emmer af stemning med skøn karakter og klassiske detaljer som stuk og højt til loftet. Man kommer ind i en smuk hall med stort vindue, skab og svungen trappe til førstesalen. Herfra adgang til den store karnapstue med dejligt lysindfald og smukke fløjdøre til den tilstødende spisestue med udgang til den skønne terrasse og den tilvoksede sydvestvendte have. I stueplan ligeledes mindre køkken, der eventuelt kan sammenlægges med spisestuen. Desuden gæstetoilet.

På førstesalen hele fire reelle værelser med lige vægge, således at rummene virker overraskende store og lyse. To af værelserne er ’master-size,’ det ene med skøn altan og fin udsigt – de andre to er mindre børneværelser. Klassisk og hyggeligt karbadeværelse i god stand og kvalitet holdt i hvid sanitet og sort/hvidt skakternet flisegulv med gulvvæarme og håndklædevarmer. Desuden sprossevindue med lysindfald.

Kælderen kan moderniseres, men grundlæggende er den stor, veludnyttet og med højt til loftet – her er masser af muligheder. Huset er opvarmet med olievarme, men fjernvarmen ligger i vejen.

Hele huset er omkranset af raftehegn, og der er charmerende carport til bilen samt stort haveskur i forlængelse heraf. Der opsættes nyt raftehegn i baghaven. 

Her kan du og familien komme til skønne Hellerup, hvis du vil sætte lidt i stand og få en flot bolig i den klassiske og eftertragtede stil.

#Leverdrømmenher.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Tranegårdsvej 102, 2900 Hellerup

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.