Tværbommen 19, 2. th., Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Helt nyrenoveret 3V – flyt ind i morgen og få sydvendt altan med bedste beliggenhed

Her får du en super lejlighed, der netop er blevet renoveret fra A-Z med gode løsninger og materialer – og hvor du bliver den første til at flytte ind i din nye lækre bolig.

Beliggende på 2. sal og med bedste beliggenhed i den velfungerende Gentofte Søpark, som er beliggende i et "villakvarter" tæt på Gentofte Sø.

Adgang via fordelingsentré til stort totalt nyrenoveret brusebadeværelse med sort/hvide klinker, glasafskærmet brusebad med fine lyse stiftmosaikker på væggen, væghængt toilet.

Helt nyt dejligt køkken holdt i hvidt og træ – her får du også nye hårde hvidevarer med stålovn og indbygget køl/frys og grøn udsigt til gården. I de to stuer er alt også tip-top med nyafhøvlede plankegulve, filt på væggene og ny el. Herfra udgang til lejlighedens solrige altan.

Her kan du flytte ind i skønne omgivelser, hvor alt er lavet for dig med god stil. God forening i roligt kvarter. Fællesvaskeri, kælderrum og dørtelefon.

Lever drømmen her? #Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Tværbommen 19, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.