Tværbommen 7, 2. tv., Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Fin lejlighed i Vangede – sydvestvendt altan

2. sals 3 værelses lejlighed på 69 gode m2 i velfungerende  Gentofte Søpark, beliggende i villakvarter og tæt på Gentofte Sø. Fra fordelingsentré er der adgang til badeværelse, køkken, værelse og stue.

Flot nyere flisebadeværelse holdt i sort og natursten med gulvvarme, opmuret  bruseniche med glasvæg og håndklædevarmer. Køkkenet er godt, klassisk med god bord- og skabsplads.

Stor stue på ca. 20 m2 ensuite med hyggelig  spisestue, der har udgang til altanen med plads til hyggestunder i sommerhalvåret. Spisestuen kan evt. bruges til soveværelse, så her er også plads til den lille børnefamilie. Godt soveværelse også med dejlig og lys udsigt. Pæne plankegulve i hele  lejligheden, lys og fin udsigt med himmelrum. God forening i roligt kvarter. Her er dørtelefon og fællesvaskeri. 

En rigtig god og gedigen lejlighed – kom og se.

 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Tværbommen 7, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.