Tvedvangen 246, Herlev

4.198.000 kr

Beskrivelse

Indflytningsklar og familievenlig bolig billigende i roligt kvarter.

I dette attraktive kvarter i Herlev ligger en indflytningsklar og perfekt familievilla på 143 m2 i et plan med hele fire værelser. Fra hoveddøren er der kort vej til flere gode skoler, daginstitutioner, indkøb, Herlev Hallernes sportsfaciliteter, Hjortespringbadet og offentlig transport. I forbindelse med søndagsturene i enten løbesko eller spadseredragt, befinder du dig hurtigt ved enten Skinderskoven med sit smukke flora eller skønne Sømosen.

Villaen præsenterer sig med gulstensfacade og tegltag, og mellem 2015 og 2017 har der været lavet en del istandsættelser.Alt det udendørs træ er blevet træbehandlet, baghaven har fået nyt hegn, og garagen er malet indvendigt. Inde i selve boligen er alle de flotte trægulve blevet ludbehandlede, køkkenet fik ny radiator, og så er der kommet ny brændeovn med fjernbetjening. Brændeovnen er en såkaldt fedtstensovn af mærket Hvam.

Boligen byder på en lækker planløsning med samlet set fire værelser. Tre af værelserne ligger mod øst og deles om et badeværelse med bruseniche. Det sidste værelse befinder sig mod vest og har privat badeværelse med brusekabine samt en bordplade i stenkvalitet. Begge badeværelser har gulvvarme. Foruden et bryggers får du også et køkken i åben forbindelse med en vinkelstue med fedtstensovnen. I stuen er der godt med plads til et stort spisebord lige under et ovenlysvindue ved køkkenet. I den anden ende af rummet kan du etablere en hyggekrog med sofaer og puder, som bades i lys fra de brede og høje, sydvestvendte vinduespartier. Fra stuen træder du ud på en solrig stenterrasse, hvor du kan sidde i eftermiddags- og aftensolen og for alvor værdsætte dine nye rammer om livet. Haven er ugeneret og lukket med hegn rundt om, og herude kan du nyde synet af flotte blomstrende buske. I den ene krog af haven finder du en hyggelig lille ekstraterrasse.

Kontakt os for en fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Tvedvangen 246, 2730 Herlev

Dokumenter

  • Salgsopstilling
  • Tilstandsrapport 18.07.18
  • Energimærke 12.03.14
  • EL-rapport 07.06.18

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.