Vangede Bygade 70, 1. th., Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Vangede Bygade – 2V håndværkertilbud med muligheder

Her får du nogle perfekte rammer til at kreere din egen stil. 49 kvm. lejlighed til istandsættelse i ’Gentoftevænge’ med fælles grøn have foran ejendommen. Du kommer til at bo centralt i Vangede lige over for Superbrugsen og i nærhed til offentlig transport. Desuden tæt på Nymosen og 20 minutter på cykel til Fælledparken og city.

Lille fordelingsgang med adgang til alle boligens rum – køkken, stue, soveværelse og badeværelse. Køkken til istandsættelse, her vil de fleste nok smutte en tur i Ikea får hundrede meter væk og finde deres nye, smarte køkkenelementer. Helt som du drømmer om det. Stor stue med masser af lys og plads til både loungesofa og spisebord. Soveværelse med garderobeskab og medfølgende gulvtæpper. Brusebadeværelse af fornufig størrelse der trænger til opdatering/renovering. Fine plankegulve til afslibning eller mal dem cool i sort eller hvid.

Boligen ligger i en velfungerende ejerforening, cykel-P, fællesvaskeri, kælderrum og lave ejerudgifter.

Gode rammer til den enlige eller som forældrekøbslejlighed til studerende på f.eks. DTU (evt. dele).

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Vangede Bygade 70, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.