Vangedevej 137, 1. tv., Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Skøn totalrenoveret 3V centralt i Vangede – top stand med lys og udsigt.

Virkelig flot og sjældent godt renoveret lejlighed i god ejerforening tæt på Vangede Station og Munketorvet med flere gode specialbutikker og cykelafstand til byen.

Alle kvadratmetre er udnyttet til fulde, således at boligen virker væsentligt mere rummelig samtidig med at der er plads til det hele, sågar to soveværelser!

Fin lille entré med plads til overtøjet. Super køkken-alrum integreret med den dejlige store stue – her er masser af vinduer og lys og ikke mindst fransk altan. Køkkenet er holdt lækkert enkelt i hvid og sort med god skabsplads og integrerede elementer.

Her kan du kokkerere  og kigge ud over de grønne områder.

I forbindelse med renoveringen er der rykket rundt på rumfordeling, således at der nu er to lige store soveværelser – praktisk til den lille familie, som delebolig eller til parret der har brug for kontor eller gæsteværelse.

Brusebadeværelset er holdt i samme stil som køkkenet med hvide elementer, sort bordplade og hvid vægfliser.

Der er flotte plankegulve i lejligheden, og alt er nymalet. Der er også installeret ny el.

I ejendommens fællesarealer er der have med grill og i kælder findes det tilhørende kælderrum, cykelkælder og vaskekælder.

Her kan du glæde dig over lyset og en super rumfordeling med god beliggenhed tæt på indkøb og byen.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Vangedevej 137, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.