Ved Næsseskoven 15, Holte

Solgt

Beskrivelse

Her bor du og familen i en skøn stemning af sommerhusidyl hele året under de høje trækroner i den kæmpe parklignende have på 2000 m2.

På en af de bedste beliggenheder i Holte i Dronninggårdskvarteret direkte til Næsseskovens grønne natur, Næsseslottet , Furesøen, Restaurant Jægerhuset og Yachtklubben Furesøen finder I denne funktionelle etplans villa på hele 245 m2, heraf 25 m2 tilbygget i 2008, hvor huset ligeledes blev gennemrenoveret.

Huset er indrettet med stor fordelingsentre med flotte merbau trægulve. Fra fordelingsentreen er der adgang til stor spisestue med kig til haven, Unoform køkken med kvalitets hårde hvidevarer, bl.a. Gaggenau emhætte og kogeblus. Stort praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der udgang til østvendt morgen gårdhave.

Stor dejlig stue med pejs og panoramavinduer mod alt det grønne. Fra stuen er der udgang til stor vestvendt solrig terrasse med stor el markise på 7- 8 meter. Her kan den kolde hvidvin nydes, mens ungerne leger og spiller bold i haven.

Via fordelingsgangen er der adgang til 3 gode børneværelser samt luksus badeværelse fra 2008 med rainshower, vola armaturer i rustfri stål, elbetjent ovenlys, gulvvarme m.m.

Stor separat forældreafdeling med eget luksusbadeværelse (ligeledes fra 2008) med samme sanitet som det andet badeværelse og med nedsænket badekar med varme i. Stort walk in med skabe fra gulv til loft samt stort soveværelse med direkte udgang til trip trap teak morgenterrasse. I soveværelset er der aircondition og huset har endvidere genveks anlæg. Hele huset fra fået lavet nyt IHC el for langt over en halv million kroner i 2008.

Foruden de mange gode m2 byder huset på fantastisk parklignende og stik sydvendt have på hele 2.000 m2 med mange hyggekroge samt charmerende orangeri.

Bilerne kan parkeres i den dobbelte carport. Endvidere stort praktisk udhus til opbevaring.

Der foreligger skitseforslag til evt. ombygning af huset. Se dette i billederne og kontakt mægler for yderligere information. Den tilladte bebyggelsesprocent er 22.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Ved Næsseskoven 15, 2840 Holte

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.