Vejlesøvej 53A, Holte

6.995.000 kr
Åbent hus: Søndag 22/9 15:30-16:00

Beskrivelse

212 ETAGEMETER  PÅ ATTRAKTIV ADRESSE I HOLTE. TILBAGETRUKKET FRA VEJLESØVEJ, NYERE TAG, KØKKEN, FLOT TILSTANDSRAPPORT. BEMÆRK DERUDOVER DEN LAVE EJERUDGIFT OG DE BILLIGE ANVENDELSESUDGIFTER. SUPER UNDERETAGE MED 2,30 M. LOFTSHØJDE. UGENERET TERRASSE OG HAVE! 

Det ligner næsten en billedreportage fra et boligmagasin, når I træder ind i denne velholdte villa. Her er er lyst og indbydende, smukke detaljer i kvalitetsmaterialer og masser af plads. Sidstnævnte skyldes især underetagen, der har højt til loftet, store rum og en så velholdt stand. Villaen ligger tæt på de naturskønne omgivelser ved Vejlesø og Furesøen i Holte.

Villaen er løbende istandsat. Udenpå er der i 2010 lagt nyt tag i naturskifer med nye zinktagrender, mens der indvendigt er lavet nyt køkken i 2015. Køkkenet er holdt i en moderne, nordisk stil med hvide, grebsfri elementer og en matchende hvid Corian-bordplade. Der er lækre hårde hvidevarer som induktionskogezone, pyrolyseovn og vandet til pastaen koges let ved hjælp af Quooker-vandhanen.

Med detåbne, lyse rumforløb mellem køkken og stue kan familien være sammen under madlavningen, holde gode middage rundt om spisebordet og hygge i sofaerne til brændeovnens sagte ild. Resten af stueplan er dedikeret til tre rummelige soveværelser og et nydeligt badeværelse beklædt med smukke, mørke granitmarmorfliser i gulvet. Og i den murede bruseniche er der mosaikklinker i italiensk marmor. I underetagen forefindes husets 2. badeværelse samt 2 værelser og et stort TV-rum/fællesrum( ca. 25 m2 ) med dør til haven, som naturligvis også kan bruges som værelse. Vaskerum/opbevaringsrum samt et viktualierum. Derudover er der indgang udefra med garderobeområde.

Den 1.139 m2 store grund er fuldstændig ugeneret med udsigt til høje træer og beliggende i anden række til vejen. Haven er ekstremt nem at holde, da det kun er græsplænen, der skal slås – Fritiden kan I derfor bruge på at slappe af på den solrige træterrasse, der er anlagt for fem år siden.

Supermarked og daginstitution ligger i gå afstand fra adressen, og det tager under fem minutter at cykle til skole og Holte Station. Udover at være nær Vejlesø og Furesøen, er der knapt halvanden kilometer til Geels Skov.

Kontakt os for en fremvisning.

#forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Vejlesøvej 53A, 2840 Holte

Dokumenter

  • Tilstandsrapport 10.08.2018
  • Salgsopstilling
  • Energimærke 2010-05-26
  • Eleftersynsrapport 13.08.2018

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.