Vingetoften 138, Herlev

Solgt

Beskrivelse

Flot istandsat rækkehus på god beliggenhed i Grundejerforeningen Vingetoften på ”den rigtige side af vejen”, med sydvestvendt og ugeneret have udbydes nu til salg.

Bebyggelsen ligger godt med kort gåafstand til de grønne arealer omkring Sømosen, samt tæt på Herlev Hovedgades mange indkøbsmuligheder. Desuden tæt på idræt (Herlev hallerne samt Herlev Skøjtehal), skoler samt daginstitutioner.

Rækkehusene på Vingetoften er opført i 1969 og består af 101 rækkehuse.

Dette hus er indrettet med 107 veludnyttede m2, stor carport på 40 m2 samt udhus på 12 m2.

Når bilen er parkeret i carporten, bliver du mødt af charmerende indgangsparti og entre med indbyggede skabe. Fra entreen er der adgang til 3 gode soveværelser, som kan danne ramme for ungernes værelser samt jeres eget soveværelse.

Praktisk fordeling med separat toilet og brusebadeværelse med vaskesøjle.

Flot nyere køkken (fra 2010), hvor der er åbnet op til spisestuen, således at du får fornemmelsen af køkken-/alrum. Fra køkken-/alrummet er der direkte adgang til stor rummelig stue, hvor der er plads til hygge i den store sofa.

Fra stuen er der udgang til delvist overdækket sydvestvendt terrasse, med kig til den overskuelige og ugenerede have.

Huset har foruden det nyere køkken også nyere 2 lags velfac vinduer (fra slut 2015), nye gulve (fra 2010), samt nyere varmeanlæg (fra 2014).

Et absolut godt køb!

Bemærk i øvrigt den flotte tilstandsrapport og elinstallationsrapport!

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Vingetoften 138, 2730 Herlev

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.