Skal du sælge din bolig?

SKAL VI SÆLGE DIN BOLIG?

GEISLER & RØNNE er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, der finder købere til enhver type bolig. Måske har vi endda allerede den rigtige køber til jeres bolig i vores store køberkartotek!

 

EN EJENDOMSMÆGLER MED FOKUS PÅ VISUEL KOMMUNIKATION

Verden er i konstant bevægelse. Måden vi tænker, handler og agerer på er i en konstant udvikling – og det samme er vi!
Vi tror på at den visuelle kommunikation, er første skridt på vejen til et succesfuldt boligsalg. Den visuelle kommunikation, er der du tænder den første gnist. Den gnist der skaber tanker, drømme og længsler… Den gnist der i sidste ende fører til det bedste salg af din bolig….

VI VIL ALLERHELST VÆRE DIN PERSONLIGE MÆGLER

En ejendomsmægler er vel en ejendomsmægler? Vi ved, at det er ikke tilfældet. En bolighandel kan ikke gøres om – så du skal vælge din mægler med omhu. GEISLER & RØNNE er ikke en stor og landsdækkende kæde – faktisk er det vores erklærede ambition aldrig at blive det. Vi vil meget hellere være din personlige ejendomsmægler og gøre en markant forskel i hver eneste handel – for tilfredse kunder er vores bedste anbefaling. Hos os bliver du aldrig bare et sagsnummer.

DIN BOLIG FÅR STOR SYNLIGHED I MARKEDET

Et vellykket salgsforløb kræver en engageret mægler, som kender boligmarkedet, og som gerne yder en ekstra indsats. Men det kræver i høj grad også, at køberen finder boligen – derfor er vores hjemmeside 100% tilpasset de nyeste mobile platforme, vi er til stede på alle store, danske boligportaler og har profiler på alle de toneangivende sociale medier. Du er altid velkommen til en kop kaffe i vores butik på Vangedevej 137 – og vi kommer gerne forbi dig, hvis du foretrækker det.

 

Salgsvurdering