Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Casper Myrvig

Trainee

35 26 25 40

Casper startede som praktikant hos Geisler & Rønne i 2015. Han har netop afsluttet sin uddannelse som finansøkonom på Copenhagen Business Academy, og har igennem sit praktikforløb stiftet bekendtskab med virksomheden. Caspers engagement og gåpåmod har ført til en fastansættelse..

Camilla Olkjær

Sagskoordinator

39 42 99 90

Sagsbehandler hos Geisler & Rønne....

Jens Grønbo

Ejendomsmæglerelev

Jens stiftede bekendtskab med Geisler & Rønne ved sit 5 måneders praktikophold i virksomheden. Her udviste Jens et godt engagement og gåpåmod, hvilket førte til en fastansættelse. Jens har længe haft en passion for ejendomshandel, og specielt særprægede boliger nord..

Kristina Brandt-Müller

Boligstylist

Kristina er ansat som boligstylist hos Geisler & Rønne. Hun står for styling af de boligemner der skal have ekstra opmærksomhed. I samarbejde med Geisler & Rønne's mæglere, finder hun målgruppen for boligen og sikrer, at boligens unikke fortrin bliver..